Roberto Martinez (België) ‘blij’ met loting Nations League

Roberto Martinez (coach van België) na de loting van de Nations League: “Natuurlijk denk ik dat de loting ons een fantastische ontmoeting met Nederland heeft gebracht, het is echt internationaal niveau. Ik had twee vriendschappelijke wedstrijden tegen hen en ik weet hoe verschillend de spelniveaus zijn. Het betekent veel voor onze fans, voor iedereen. Dus voor ons is het een fantastische kans om ons voor te bereiden op het WK.

En dan zie ik twee uitersten. Wales waar we in november mee te maken hebben gehad. We kennen elkaar heel goed. We weten wat we gaan doen om in de weg te staan. En dat in een sfeer die authentiek, intens en gepassioneerd is. Polen is een team waar we al lang niet meer tegen hebben gespeeld. Dus ik ben blij met wat we hebben. En bij een gelijkspel moet je het maximale halen uit wat we hebben. Ik denk dat deze Volkenbond niet alleen is om te proberen vooruitgang te boeken, natuurlijk wil je vooruitgang boeken, maar wie je ook in deze Volkenbond krijgt, je gaat het gebruiken om je voor te bereiden op het WK. Dus ik denk niet dat het een verlies is om in een moeilijke groep te zitten. “

Rob Kardashian

"Certified introvert. Devoted internet fanatic. Subtly charming troublemaker. Thinker."

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.