Leicester City transfer nieuws LIVE: Arsenal houdt gesprekken te midden van Youri Tielemans gesprekken

Je ochtendkoppen in Leicester City

Goedemorgen, City-fans. Dit zijn uw laatste Leicester City-koppen voor de ochtend van dinsdag 7 juni 2022.

James Justin blessure update als Leicester City full-back kan tweede kans Engeland krijgen

James Justin is uitgesloten van de confrontatie tussen Engeland en Duitsland, maar kan nog steeds een rol spelen voordat het gelijkspel van de Nations League eindigt.

De vleugelverdediger van Leicester City werd tijdens de rust gewisseld tijdens zijn interlanddebuut op zaterdag in de 1-0 nederlaag van Engeland tegen Hongarije, en hoewel de 24-jarige een kuitblessure heeft opgelopen, heeft manager Gareth Southgate ook voorgesteld om hem terug te trekken. is tactisch. .

Jannik Vestergaard doet Leicester City geloften voorafgaand aan het nieuwe seizoen

Jannik Vestergaard is “zeer gemotiveerd” om terug te keren naar Leicester City en volgend seizoen terug te keren naar het eerste elftal. De Deense verdediger heeft dit seizoen geen minuut gespeeld van de laatste 16 Premier League-wedstrijden van de club, nadat hij tijdens zijn comeback-blessures van Wesley Fofana en Jonny Evans uit de pikorde zag vallen.

Zijn enige competitie-optredens in 2022 kwamen in een 3-2 thuisnederlaag tegen Tottenham, waarin hij 90 minuten speelde, en in een 2-2 gelijkspel met West Ham, waar hij werd opgenomen voor blessuretijd, waarin Craig Dawson scoorde. . een tegenwicht. Maar hij speelde wel in een FA Cup-overwinning op Watford en een paar overwinningen op de Deense kant Randers, terwijl hij City ook hielp aan een totale overwinning in Rennes in de European Conference League.

Leicester City-ster geniet van comeback na ‘eenzaam’ herstel, maar wachten om zijn doel te bereiken duurt voort

Wesley Fofana, de centrale verdediger van Leicester City, is weer in topvorm na zijn “eenzame” herstel van zijn blessure.

Fofana vertegenwoordigde het Onder-21-team van zijn land en verdiende vorige week zijn eerste cap sinds maart 2021, toen Les Espoirs Servië met 2-0 versloeg in een kwalificatiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap Onder-21. Hij speelt maandagavond weer, tegen Armenië.

Timothy Castagne probeert te voorkomen dat ‘moeilijkste seizoen’ op een ander dieptepunt eindigt

Timothy Castagne hoopt het “moeilijkste seizoen” van zijn carrière te vermijden, dat eindigde in een teleurstelling toen België probeerde terug te komen van hun nederlaag in de derby van de Lage Landen.

Castagne maakte deel uit van de Belgische ploeg die vrijdag met 4-1 van Nederland verloor, de vleugelverdediger van Leicester City raakte de paal en zag een doelpunt afgekeurd door de VAR. De ernst van de nederlaag van hun buurlanden heeft geleid tot veel analyse in België over de vraag of de gouden generatie van het land kan strijden voor de titel.