Terwijl je slaapt: de grote overwinning in de UEFA Nations League en de heldendaden van Babar Azam

België versloeg woensdag Polen met 6-1 in de UEFA Nations League. Invaller Leandro Trossard was de ster toen hij tweemaal scoorde en België hielp de Poolse kant te verpletteren. Na doelpunten van Kevin De Bruyne, Trossard (twee), Leander Dendoncker en debutant Lois Openda domineerden ze en keken ze niet meer om.

Ierland vs Oekraïne

Oekraïne begon hun UEFA Nations League-campagne met een 1-0 overwinning op Ierland. Als invaller kwam Tsygankov in het midden en scoorde snel met een curling vrije trap die voor de keeper stuiterde en in de corner belandde.

Wales vs Nederland

Na een spannende finale versloeg Nederland Wales met 2-1 om de gastheren terug naar de aarde te halen nadat ze zich in het weekend hadden geplaatst voor de WK-kwalificatie. Wout Weghorst was de ster op het veld voor Nederland en scoorde met een kopbal vier minuten in blessuretijd.

Schotland vs Armenië

Schotland begon hun Nations League met een 2-0 overwinning op Armenië toen Anthony Ralston en Scott McKenna hun eerste internationale doelpunten maakten. Schotland domineerde het spel en nam de leiding via Ralston toen hij naar de verre paal racete, waar de vleugelverdediger zijn volledige debuut maakte door te linken met Stuart Armstrong’s voorzet om de bal over het doel en in het net te koppen.

Pakistan drukt op West-Indië

Babar Azam haalt drie ton ODI op rij – voor de tweede keer |Lees ook

Babar Azam’s heldhaftigheid met de knuppel hielp Pakistan om West-Indië te raken met vijf doelpunten hier in Multan. Imam-ul-Haq en Mohammad Rizwan scoorden een halve eeuw toen Pakistan 306 doelen achtervolgde om een ​​1-0 voorsprong te nemen in een ODI-gelijkspel van drie wedstrijden.