Engeland MU18s v België wedstrijdverslag

Het herenteam van Engeland Onder-18 is vrijdagmiddag met 3-0 verslagen door België.

België kwam in de 17e minuut op voorsprong in het Aldo Drosina Stadion in Pula, Kroatië, door een vrije trap van Enock Atta Agyei.

Engeland MU18 kreeg net voor het halfuur de kans om de gelijkmaker te maken vanaf de penaltystip toen het schot van Jobe Bellingham werd geblokt door een Belg.

De penalty van schipper Bellingham werd echter gered door Mike Penders en tien minuten later verdubbelde België de voorsprong via Chemsdine Talbi.

De Engelse keeper Ben Cisse maakte een aantal prima reddingen tijdens de wedstrijd, maar hij kon België er niet van weerhouden om vroeg in de tweede helft drie doelpunten voor te zetten via Malick Fofana.

Engeland’s MU18, die hun reis naar Kroatië begonnen met een 2-1 overwinning op de gastheren op woensdag, zal hun kamp nu afsluiten met een wedstrijd tegen Zwitserland op maandag.

Engels: 1 Ben Cisse (West Bromwich Albion), 2 Jayden Barber (Aston Villa), 3 Lino Sousa (Arsenal), 4 Jack Hinshelwood (Brighton & Hove Albion), 5 Max Alleyne (Manchester City), 6 James Debayo (Leeds United), 7 Joel Ndala (Manchester City), 8 Oliver Scarles (West Ham United), 9 Leo Castledine (Chelsea), 10 Jobe Bellingham (Birmingham City) ©, 11 Kamari Doyle (Southampton)

Vervanging: 21 Jahmai Simpson-Pusey (Manchester City) voor Alleyne 45, 12 George Abbott (Tottenham Hotspur) voor Barber 60, 14 Romain Esse (Millwall) voor Bellingham 60, 16 David Ozoh (Crystal Palace) voor Ndala 60, 17 Bobby Clark (Liverpool ) ) naar Doyle 60, 20 Sonny Finch (Middlesbrough) naar Sousa 60, 23 Jacob Wright (Manchester City) naar Castledine 60

Ongebruikte vervanging: 13 Luca Gunter (Tottenham Hotspur), 22 True Grant (Manchester City)

Hoofd coach: Neil Ryan