België vs Frankrijk LIVE: uitslagen halve finale Nations League, eindstanden en reacties vanavond

<p>Theo Hernandez viert feest met Karim Benzema</p>
<p>” src=”https://static.independent.co.uk/2021/10/07/21/2021-10-07T203858Z_824256887_UP1EHA71LCX9Z_RTRMADP_3_SOCCER-UEFANATIONS-BEL-FRA-REPORT.JPG?width=982&height=726&auto=webp&quality=75 srcset=”https://static.independent.co.uk/2021/10/07/21/2021-10-07T203858Z_824256887_UP1EHA71LCX9Z_RTRMADP_3_SOCCER-UEFANATIONS-BEL-FRA-REPORT.JPG?width=320&auto=webp&quality=75726=982:&crop=982: ,smart 320w, https://static.independent.co.uk/2021/10/07/21/2021-10-07T203858Z_824256887_UP1EHA71LCX9Z_RTRMADP_3_SOCCER-UEFANATIONS-BEL-FRA-REPORT.JPG?width=640&auto=webp&quality=75:&crop= 982:&crop=982 726,slimme 640w”/></amp-img><figcaption class=

Theo Hernandez viert feest met Karim Benzema

(Reuters)

Wereldkampioen Frankrijk kwam van twee doelpunten achter en versloeg België met 3-2 in een spannende halve finale van de Nations League op donderdag met een last-minute doelpunt van Theo Hernandez die een plaats veiligstelde in het duel van zondag met Spanje.

Op een gek einde dacht België dat ze het minuten eerder hadden gewonnen, maar de late poging van Romelu Lukaku werd door de VAR afgekeurd wegens buitenspel.

Yannick Carrasco zette België in de 37e minuut op voorsprong en drie minuten later verdubbelde Lukaku de voorsprong met een schitterend genomen doelpunt.

Karim Benzema bracht Frankrijk in de 62e minuut terug in de wedstrijd voordat Kylian Mbappé via een penalty de gelijkmaker maakte.

Frankrijk stond bovenaan en was op zoek naar een winnaar, maar drie minuten voor het einde van de normale speeltijd leek Lukaku de wedstrijd voor België te hebben gewonnen na een voorzet van Carrasco, maar de poging werd uitgesloten.

De Franse middenvelder Paul Pogba raakte vervolgens de paal met een prachtige curling vrije trap voordat Les Bleus de overwinning binnenhaalde via een aanval van Hernandez in de negentigste minuut. Volg hieronder alle reacties uit het spel.

163640283

Resultaat België vs Frankrijk: vijf dingen die we hebben geleerd van de halve finales van de Nations League

Theo Hernandez scoorde een spectaculaire winnaar toen Frankrijk na twee goals achterstand België versloeg en de finale van de UEFA Nations League bereikte.

Nadat België de eerste helft domineerde en een voorsprong van twee doelpunten nam in de rust, trok Karim Benzema er een terug voordat Kylian Mbappe een niet te stoppen penalty in de rechterbovenhoek schoot om een ​​strafschop af te weren na zijn cruciale misser tegen Zwitserland op Euro 2020.

Er was een late drama toen Romelu Lukaku de winnaar had uitgesloten wegens buitenspel voordat Paul Pogba uit een vrije trap de lat raakte, maar Hernandez kon scoren nadat hij de tegenaanval van Frankrijk afwerkte.

Michael Jones7 oktober 2021 21:58

1633640124

Een verhaal in twee delen

De Nations League heeft het deze week goed gedaan met twee bombastische halve finales.

De wedstrijd van vanavond is een klassieker in twee bedrijven. Roberto Martinez bracht in de eerste helft enkele tactische wijzigingen aan, waardoor Eden Hazard dieper in het midden kwam, wat resulteerde in twee doelpunten.

Didier Deschamps reageerde vroeg in de tweede helft met een tactische verandering, waardoor Frankrijk verder op het veld kwam en Kylian Mbappé rond de frontlinie kon zweven. Het wierp perfect zijn vruchten af, want België had geen antwoord op de hoge pers.

Michael Jones7 oktober 2021 21:55

1633639761

Frankrijk naar finale Nations League

Na een geweldige prestatie in de tweede helft tegen België, gaat Frankrijk de Nations League-finale van 2021 in om het op te nemen tegen Spanje.

De ‘gouden generatie’ van België is opnieuw verloren en deze zal gekwetst worden. Ze kregen een voorsprong van twee doelpunten tegen en konden in de tweede 45 minuten niet meer verder. Frankrijk duwde ze terug en kreeg elk van hun drie doelen.

Het drama van het einde zag het doel van Romulu Lukaku geschraapt worden voordat Paul Pogba de lat raakte en Theo Hernandez Frankrijk naar de finale bracht!

Zondag keert de Volkenbond terug.

Italië tegen België om 14:00 uur in de play-off om de derde plaats voordat Spanje en Frankrijk om 19:45 tegenover elkaar staan ​​om de trofee

Voltijd: België 2 – 3 Frankrijk

90+7 minuten: Frankrijk heeft het gedaan! Drie doelpunten in de tweede helft zagen ze van een achterstand komen om België in Turijn te laten zinken. Geweldige game, geweldige comeback, geweldige commercial voor de Volkenbond!

Kylian Mbappé was de drijvende kracht achter de reactie van Frankrijk, maar het is Theo Hernandez, met zijn eerste internationale doelpunt, die de krantenkoppen zal halen. Zijn doelpunt in de 90e minuut bracht Les Bleus naar de finale!

Michael Jones7 oktober 2021 21:39

1633638977

België 2 – 3 Frankrijk

90+1 minuten: Wat een ommekeer vanuit Frankrijk! Ze hadden vier extra minuten om te verdedigen en een sensationele comeback-overwinning op België te behalen. Kunnen ze het doen?

Michael Jones7 oktober 2021 21:36

1633638819

DOEL! België 2 – 3 Frankrijk (T, Hernandez, 90′)⚽️

90 minuten: WAT IS ER GEBEURD? Frankrijk loopt voorop! Pavard zwaait vanaf de rechterflank een voorzet het strafschopgebied in. Door een afbuiging kwam de bal op het pad van Theo Hernandez. Hij legde het neer en schoot op doel door Courtois te verslaan en Frankrijk naar de finale te sturen!

Michael Jones7 oktober 2021 21:33

1633638716

GEEN DOELEN! België 2 – 2 Frankrijk

88 minuten: Meer drama! VAR annuleert doelpunt wegens buitenspel. Replays tonen Lukaku recht voor Lucas Hernandez! De score is weer gelijk.

Michael Jones7 oktober 2021 21:31

1633638602

DOEL! België 3 – 2 Frankrijk (Lukaku, 87′)⚽️

87 minuten: Drama! Carrasco speelde achter Pavard op de linkerflank en ging voor in het strafschopgebied. Lukaku beantwoordde het met een volley en stuurde het in de verre hoek. Is dat de winnaar?

Michael Jones7 oktober 2021 21:30

1633638569

België 2 – 2 Frankrijk

86 minuten: Sluiten! Mbappé weefde en dribbelde naar de voorkant van het strafschopgebied en loste een schot dat centimeters naast de linkerpaal ging!

Michael Jones7 oktober 2021 21:29