Schotland vs België: waar u de wedstrijd online kunt bekijken, livestream, tv-kanaal en aftraptijd

Hoe u de UEFA Women’s Nations League-wedstrijd tussen Schotland en België kunt bekijken, evenals de starttijden en teamnieuws.

Het Schotse damesteam zal het Belgische damesteam ontvangen in Hampden Park in een hevig duel in de UEFA Women’s Nations League.

De thuisploeg leed een nipte nederlaag tegen The Three Lionesses in hun openingswedstrijd van de Women’s Nations League, waardoor ze naar de derde plaats op de ranglijst zakten. Doelpunten van Lucy Bronze en Lauren Hemp laat in de eerste helft leverden de regerend Europees kampioen een nipte overwinning op in het Stadium of Light.

Ondanks het resultaat leverde de Schotse ploeg een moedige poging en hoewel Kirsty Hanson de achterstand verkleinde, kwamen de bezoekers opnieuw niet tot scoren, wat resulteerde in een nederlaag. Pedro Martinez Losa heeft er nog steeds vertrouwen in dat hij een konijn uit de hoge hoed kan toveren als hij tegenover België staat voor zijn eigen trouwe supporters.

Aan de andere kant begon het Belgische Damesteam hun campagne met een klinkende overwinning tegen het Nederlandse Damesteam. Jill Roord doorbrak de impasse voor Nederland voordat Marie Detruyer slechts twee minuten na het doelpunt van Roord gelijk maakte voor de Belgische Red Flames. Nu de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, scoorde Jassina Blom, de steraanvaller van UDG Tenerife, in de blessuretijd om de wedstrijd voor de thuisploeg te winnen en hen bovenaan Groep A te plaatsen.

Een overwinning tegen de thuisploeg zou ervoor zorgen dat België zijn positie aan de top van het klassement versterkt en zou ook hun leven gemakkelijker maken voordat ze tegenover Engeland staan.

Hier DOEL geeft je alles wat je moet weten over hoe je kunt kijken, inclusief tv-kanalen, streamingdetails en meer.

Schotland vs België aftraptijd

Scotland Women neemt het op tegen Belgium Women in Hampden Park. De aftrap is gepland om 19:45 uur BST.

Hoe u Schotland versus België online kunt bekijken: tv-kanalen en livestream

UEFA Women’s Nations League-wedstrijden kunnen worden gestreamd BBC iPlayer En BBC Schotland.

Team- en teamnieuws

Schotland teamnieuws

Manchester United-middenvelder Emma Watson kampt met een blessure en kwam niet in actie in de wedstrijd tegen Engeland. Watson zag de blessure van Ranger-aanvaller Kirsty Howat krijgt een nationale oproep, aangezien laatstgenoemde zal strijden om zijn waarde voor Schotland te bewijzen.

Afgezien daarvan hoeft Pedro Martinez Losa zich geen zorgen te maken over blessures voordat hij zich voorbereidt op het gastland van België.

Schotland XI Voorspelling: Gibson; Mclauchlan, Howard, Corsie, Docherty; Kerr, Grimshaw; Emslie, Weir, Hanson, Thomas

Belgisch teamnieuws

Veteraan Belgische doelman Nicky Evrard zal opnieuw in doel staan ​​voor de Belgische Red Flares. Ives Serneels geeft de voorkeur aan vier verdedigers Feli Delacauw, Sari Kees, Laura De NeveEn Laura Delose die de voorkeur zal krijgen in de Belgische verdedigingslinie.

Alle ogen zullen op jou gericht zijn Marie Detruyer die dit seizoen de Belgische openingstreffer scoorde in de UEFA Women’s Nations League en zij wordt ondersteund door Fortuna Sittard Tessa Wullaert in aanval.

Getalenteerd wonderkind Hanna Eulings heeft zich teruggetrokken uit de competitie nadat hij laat in de eerste helft door een blessure van het veld moest. Euroling-vervanging Jassina Blom scoorde het winnende doelpunt van België tegen Nederland en hij kon dit keer de start krijgen.

Verdediger Amy Kleine is opgeroepen voor de Belgische ploeg als vervanger van Eurlings.

België XI Voorspelling: Evrard; Delacauw, Kees, De Neve, Deloose; De Caigny, Missipo, Vanhaevermaet; Detruyer, Wullaert, Blom