Aussies Abroad Wrap: Winnaar Duke scoort om aan de top te blijven, McGree helpt weer

Toen onze Socceroos na het kamp terugkeerden naar de clubactie, scoorde Mitch Duke de winnaar voor Machida Zelvia in de J2 League, Trent Sainsbury’s scoorde ook terwijl Riley McGree bijdroeg aan zijn negende doelpunt van het Championship-seizoen.

Volg alle onderstaande acties.

Subway voetbal

Beginnend in de J2 League, waar Mitch Duke speelde 71 minuten voor Machida Zelvia en scoorde zondag het winnende doelpunt in een 1-0 overwinning op Fujieda MYFC.

Duke is dit seizoen tot nu toe elke wedstrijd voor Machida begonnen, aangezien ze met twee punten bovenaan de tafel zitten.

in Katar, Trent Sainsbury’s stond ook op het wedstrijdformulier toen Al-Wakrah SC zondag met 4-2 verloor van Al Sadd.

Naar het Britse kampioenschap, Riley McGree kwam in de 65e minuut in het veld en leverde een assist voor Middlesbrough in hun 4-2 nederlaag tegen Huddersfield op zondag.

McGree’s negende doelpunt van het seizoen kwam toen hij de voorzet verzorgde voor de kopbal van Chuba Akpom.

Dat betekent dat Boro zes punten achterstand heeft op het als tweede geplaatste Sheffield United met één wedstrijd meer, terwijl de Terriers op gelijke hoogte komen met Cardiff City op de 21e plaats.

in Duitsland, Jackson Irvine speel tijdelijk het volledige spel Connor Metcalfe kwam uit in de 60e minuut toen St Pauli zaterdag Jahn Regensburg met 1-0 versloeg in de 2. Bundesliga.

St Pauli’s negende overwinning op rij bracht hen naar de vierde plaats, binnen zes punten van de promotieplaatsen.

Elders in het kampioenschap Bailey Wright speelde in de tussentijd een volledige wedstrijd voor Rotherham Ouderling Callum was een ongebruikte vervanger voor Hull in het 0-0 gelijkspel van zondag.

Kenny Dougall begon en speelde de eerste helft voor Blackpool in een 3-1 nederlaag tegen Preston op interim-zaterdag Tom Rogic kwam van de bank in de 74e minuut van West Brom’s 0-0 gelijkspel tegen Millwall op zondag.

In League One, Massimo Luongo begon en ging in de 89e minuut uit voor Ipswich Town FC in een 2-0 overwinning op Derby County op zondag.

In de Premier League, waar Harry Zuidtar speelde nog eens 90 minuten toen Leicester City zondag op het laatste moment een teleurstellende 2-1 nederlaag leed tegen Crystal Palace.

De 24-jarige verliet het kamp vroeg om te herstellen van de enkelblessure die hij opliep tegen Ecuador in Sydney, maar hij keerde meteen terug naar de Foxes vanaf 11.

Door het resultaat bleef Leicester binnen één veiligheidspunt op de 18e plaats en kostte de club een breuk met manager Brendan Rodgers.

in Schotland, Ky Rowles speel tijdelijk het volledige spel Garang Kuol En Nathaniel Atkinson was een ongebruikte vervanger voor Hearts in de 2-1 nederlaag van zondag tegen Kilmarnock.

Ryan filteren speel tijdelijk het volledige spel Keanu Baccus startte ook maar ging in de 68e minuut uit voor St. Louis. Mirren in de 3-0 overwinning op Livingston op zondag.

Aziz Beich begonnen en kwam uit in de 82e minuut van de 2-0 nederlaag van Dundee United tegen Rangers op zondag.

In de tussentijd, James Jego speelde zondag de volledige wedstrijd voor Hibernian in een 3-1 nederlaag tegen Motherwell.

Ryan McGowan speelde ook een volledige wedstrijd voor St. Louis. Johnstone heeft zondag met 1-0 verloren van Aberdeen.

In het Schotse kampioenschap Dylan McGowan speelde zondag nog 90 minuten voor Hamilton Academical in een teleurstellende 6-0 nederlaag tegen Dundee.

in Nederland, Dode Ryan scoorde zondag voor AZ Alkmaar in een 1-1 gelijkspel met Heerenveen. AZ is nu in drie duels puntloos en zakt naar de vierde plaats in de Eredivisie.

in het tsjechisch, Awer Mobiel kwam van de bank in de 82e minuut van AC Sparta Praag’s 3-1 overwinning tegen Brno op maandag.

In de Franse Ligue 1, Denis Genreau kwam van de bank in de 68e minuut van de 3-1 nederlaag van Toulouse FC tegen Brest op zondag.

In serie B, Fran Karacic was zaterdag een ongebruikte invaller voor Brescia Calcio in de 4-3 nederlaag tegen Ascoli. Brescia staat laatste in de Serie B en loopt ernstig degradatiegevaar.

in België, Jason Davidson speelde nog 90 minuten voor KAS Eupen toen ze maandag nipt met 1-0 verloren van Anderlecht in de Belgische Pro League.

De J1 League gaat zaterdag verder Mitch Langrak speel nog een volledige game voor Nagoya Grampus in een 3-0 overwinning op Albirex Niigata.

Ook de K1 League ging door Harrison Delbridge speelde zaterdag opnieuw een volledige wedstrijd voor Incheon United in een 0-0 gelijkspel met Daegu.

In de play-offs van de Israëlische Premier League, Nikita Rukavytsja is een ongebruikte vervanging voor Maccabi Haifa in een 1-0 overwinning op H. Beer-Sheva op zondag.

Het MLS-seizoen gaat ook gewoon door Milos Degenek speelde zondag nog eens 90 minuten voor de Columbus Crew in de 4-0 overwinning op Real Salt Lake.

Elders in de VS, Alex Gersbach was een ongebruikte vervanger voor Colorado Rapids in het 0-0 gelijkspel van zondag met LAFC.

Olyroos en Subway Young Socceroos

Beginnend in de Premier League, waar Banden François was een ongebruikte invaller in de 2-1 nederlaag van Fulham tegen Bournemouth op zondag.

In het Britse kampioenschap, doelman Nicolaas Bilokapic zat op de bank toen Huddersfield zondag Middlesbrough met 4-2 versloeg.

In League One, Kaleb Watts was een ongebruikte vervanger voor Morecambe in de 5-0 nederlaag van zondag tegen Barnsley.

In de tweede divisie, Lachlan beek kwam in de 62e minuut uit voor Crewe Alexandra in de 2-0 overwinning op Doncaster op zondag.

In 3. Duitse Liga, John Iredale kwam in de tweede helft en scoorde voor SV Wehen Wiesbaden in de 4-3 overwinning op Zwickau op zaterdag.

in Schotland, Lewis Miller was een ongebruikte invaller in de 3-1 nederlaag van Hibernian tegen Motherwell op zondag.

In de Eerste Divisie, Jos Rawlins kwam zaterdag in de 82e minuut in het veld voor Jong FC Utrecht in een 2-0 nederlaag tegen PEC Zwolle.

Dylan Ryan was een ongebruikte invaller in de Eerste Divisie toen FC Den Bosch zondag met 2-0 verloor van Willem II.

in Kroatië, Doni Grdic was een ongebruikte invaller in de 3-2 nederlaag van Sibenik tegen Hadjuk Split op zaterdag.

Jay Rich-Baghuelou heeft via de Accrington Stanley-website een update gegeven over de blessure aan de voorste kruisband (VKB) die hij dit seizoen in twee wedstrijden heeft opgelopen. Zie hieronder voor meer informatie over de blessure en het herstel.

Meer Australiërs in actie

• In de Italiaanse Serie A, Christian Volpato was een ongebruikte invaller voor AS Roma toen ze maandag Sampdoria met 3-0 versloegen.
  • In het Britse kampioenschap Daan Bouzanis zat zondag op de bank voor Reading in het 1-1 gelijkspel met Bristol City.
  • In League One, Cameron Burgess speelde de volledige wedstrijd voor Ipswich Town FC in hun 2-0 overwinning op Derby County op zondag.
  • Elders in League One, doelman Ashley Maynard-Brewer speelde de volledige wedstrijd en hielp Charlton Athletic de nul te houden in de 6-0 overwinning van zondag op Shrewsbury.
  • In de tweede divisie, Tante Yengi kwam in de 77e minuut in het veld voor het 1-1 gelijkspel van Northampton Town tegen Stevenage op zondag.
  • Elders in League Two, Jordaan Lyden kwam in de 80e minuut in het veld voor Leyton Orient in de 1-0 overwinning op Carlisle United FC op zondag.
  • in Schotland, Mark Birgitti was in het doel tegen Dundee United in hun 2-0 nederlaag tegen Rangers op zondag.
  • In de K1 League, Alex Grant speelde 90 minuten voor de Pohang Steelers in hun 2-1 overwinning op Jeonbuk op zaterdag.
  • In de K2 League, Patrick Flotman speelde ook een volledige wedstrijd voor Seongnam FC in hun 3-2 overwinning op Cheongju op zaterdag.