Atkinson, Asseyi en Evans waren in actie toen de internationale break voorbij was

Verschillende speelsters van het damesteam van West Ham United waren dinsdagavond in actie voor hun respectievelijke landen, toen de internationale break van september ten einde liep.

Izzy Atkinson verscheen als invaller voor de Republiek Ierland in hun 4-0 overwinning in de groepsfase van de UEFA Nations League op Hongarije in het Hidegkuti Nándor Stadion.

De Girls in Green volgden een hardwerkende thuisoverwinning tegen buurland Noord-Ierland op met een zelfverzekerde prestatie tegen Hongarije. Katie McCabe bracht de zaken op gang en vuurde in de 17e minuut een schitterende voorzet vanaf rechts af, die nadrukkelijk naar binnen werd gekopt door de duikende Catlin Hayes.

Toen, vlak voor rust, scoorde McCabe zelf een doelpunt en vuurde een bliksemschicht af vanaf 25 meter om de bezoekers goed op weg te helpen.

In de tweede helft verdiende Atkinson zijn negende cap voor zijn land toen hij van de bank kwam, en zijn team breidde onmiddellijk hun voorsprong uit.

Kyra Carusa ontving de voorzet van Heather Payne in de 49e minuut, voordat ze twintig minuten later de bal terugtrok voor de indrukwekkende Denise O’Sullivan om het vierde doelpunt te scoren.

Megan Walsh is een ongebruikte vervanger bij een overwinning.

De Girls in Green staan ​​bovenaan Groep B1 en keren tijdens de internationale pauze van oktober terug in eigen land tegen Albanië.