Voorbeeld: Italië Vrouwen vs. België Vrouwen – voorspellingen, teamnieuws, line-ups

Sports Mole geeft een voorproefje van de confrontatie van het Europees kampioenschap voor dames van maandag tussen Italiaanse vrouwen en Belgische vrouwen, inclusief voorspellingen, teamnieuws en mogelijke opstellingen.

Met beide teams op één punt, Italiaanse vrouwen en Belgische vrouwen zullen op zoek zijn naar een overwinning die hun plaats kan veiligstellen in Europacup I 2022 Dames knock-out ronde.

Italië ging de wedstrijd in met een 1-1 gelijkspel tegen IJsland, terwijl België nipt verloor van Frankrijk in hun tweede groepswedstrijd.

Wedstrijdvoorbeeld

© Reuters

Ondanks dat het onderaan Groep C staat, kan Italië nog steeds in de top twee eindigen terwijl ze proberen een plaats in de kwartfinales veilig te stellen.

Hun toernooi kende een teleurstellende start, waarbij Frankrijk vijf doelpunten in de eerste helft maakte, waardoor Italië met 5-1 verloor.

Italië kwam ook niet uit de blokken in hun tweede wedstrijd tegen IJsland en kreeg de opener binnen drie minuten na de aftrap toe.

Echter, de tweede helft aanval van Valentina Bergamaschi één punt gespaard voor Milena Bertoliniteams, zodat ze aan de laatste groepswedstrijd deelnemen met een kans om door te gaan naar de kwartfinales.

Italië weet dat het niet alleen zondag moet winnen om zich te kwalificeren voor de knock-outfase, maar dat IJsland ook punten moet laten vallen tegen Frankrijk.

Justine Vanhaevermaet Belgische vrouwen vieren het scoren van hun eerste doelpunt met teamgenoten op 10 juli 2022© Reuters

Net als hun tegenstanders hebben de twee groepswedstrijden van België een punt opgeleverd, hoewel de Belgian Red Flames het in beide wedstrijden goed deden.

Na een 1-1 gelijkspel tegen IJsland stond België voor een zware test tegen een Frans team dat Italië in hun openingswedstrijd met 5-1 versloeg.

Kadidiatou Diani Frankrijk is eerder goed begonnen Janice Cayman herstel pariteit, maar Griedge Mbock pakte wat een winnaar bleek te zijn in de 41e minuut en veroordeelde de Belgian Red Flames tot een 2-1 nederlaag.

België weet dat als IJsland er niet in slaagt om Frankrijk te verslaan en ze winnen van de ontmoeting van zondag tegen Italië, ze door zullen gaan naar de kwartfinales.

Een gelijkspel zou de zaken echter compliceren, waarbij een doelpuntloze achterstand niet voldoende is voor België om verder te komen, terwijl een gelijkspel een aantal permutaties in het spel zou brengen.

Vorm Europees kampioenschap dames:

Italiaanse vorm dames (alle competities):

Vorm Belgisch EK Dames:

Belgische Formulieren Dames (alle competities):

Teamnieuws

Valentina Giacinti uit Italië viert hun eerste doelpunt met Manuela Giugliano en zijn teamgenoten op 20 februari 2022© Reuters

Lucia Di Guglielmo zal naar verwachting doorgaan als rechtsback na zijn komst naar de Italiaanse kant voor het gelijkspel tegen IJsland.

Barbara Bonansea en Cristina Girelli kwam op speeldag twee bij de rust van de bank en het paar zou maandag vroege kansen kunnen krijgen.

Na tweemaal te hebben gescoord in zijn laatste drie internationale optredens, zal Bergamaschi een van de belangrijkste bedreigingen van Italië zijn.

Wat België betreft, ze kunnen niet worden opgeroepen Amber Tysiakdie een schorsing van één wedstrijd krijgt nadat een wisselspeler in de tweede helft van het veld werd gestuurd tegen Frankrijk.

Ondanks een nipte nederlaag op donderdag zal België naar verwachting voor de derde wedstrijd op rij een ongewijzigd team opstellen.

Sari Kees zal ernaar streven om zijn team te helpen zeven wedstrijden zonder nul te eindigen wanneer hij partners is Laura De Neeve midden in de verdediging.

Mogelijke opstelling voor Italië Vrouwen:
Giuliani; Di Guglielmo, Gama, Linari, Boattin; Bergamaschi, Simonetti, Rosucci, Bonansea; Girelli, Giacinti

Mogelijke opstelling voor Belgische vrouwen:
Everard; Vangheluwe, Kees, De Neve, Philtjens; Vanhaevermaet, De Caigny, Biesmans; Dhont, Cayman, Wullaert

Groene achtergrond SM woorden

Wij zeggen: Italië Vrouwen 2-1 België Vrouwen

Hoewel Italië nog moet winnen op Euro 2022, toonden ze belofte in de loting tegen IJsland, en we denken dat ze een Belgische ploeg zullen elimineren die vijf plaatsen lager staat dan zij op de FIFA Wereldranglijst.

Klik hier voor data-analyse van de meest waarschijnlijke resultaten, scores en meer voor deze wedstrijd.

Beste adviezen

Onze deskundige tipsterpartner bij sporita.com voorspel meer dan 1,5 doelpunten in deze wedstrijd. Klik hier om erachter te komen wat ze nog meer voorspellen voor deze game en voor meer beproefde voetbaltips.Meer dan 1.5:gegevens

ID:490223:1false2false3false:QQ::van desktop db:LenBod:collect10312: