Update over de nieuwste puntentabel voor de FIFA Wereldbeker 2022: Spanje en België nemen de toppositie in hun poule in na tegengestelde overwinningen

Op de vierde dag van het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 2022, dat voor het eerst in Qatar werd gehouden, werden vier wedstrijden gespeeld. Het WK blijft voor verrassingen zorgen, waarbij Japan het nieuwste team wordt dat de voorspellingen van vóór het toernooi heeft doorbroken na een indrukwekkende prestatie tegen een sterke Duitse ploeg.

Daarvoor begon de dag toen Marokko Kroatië, de tweede plaats in de finale van het evenement, op een doelpuntloos gelijkspel hield en later op de avond zette Spanje een dominante prestatie neer om hun campagne af te trappen. België, een andere toernooifavoriet, begon ook aan hun campagne, maar met een lastige overwinning. Maar dan is een overwinning nog steeds een overwinning. Jij krijgt de volle drie punten en dat is waar het om gaat.

Puntentabel FIFA Wereldbeker 2022 | Schema FIFA Wereldbeker 2022 | Resultaten FIFA Wereldbeker 2022 | Gouden Schoen FIFA Wereldkampioenschap 2022

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Woensdag werden er dus elk twee wedstrijden uit Groep E en F gespeeld. Hieronder ziet u de bijgewerkte puntentabel van de groep.

Groep E Puntentabel

In de eerste wedstrijd van Groep E staat Japan woensdag tegenover viervoudig kampioen Duitsland. En vervolgens zette Ilkay Gundogan ze in de eerste helft op voorsprong door een penalty om te zetten. Toen de wedstrijd tegen Duitsland was, zorgde Ritsu voor nieuw enthousiasme toen hij Japan in de 75e minuut op de gelijkmaker bracht. En acht minuten later chaos. Takuma Asano bezorgde Japan de leiding en behield die door een grote overstuur te veroorzaken en hun campagne te beginnen met een 2-1 overwinning.

Ze stonden bovenaan het puntenklassement van Groep E voordat de voormalige kampioenen hun komst aankondigden met een 7-0 overwinning op Costa Rica later en de eerste plaats veroverden, waardoor Japan naar de tweede plaats zakte. Ferran Torres scoorde twee doelpunten, terwijl Marco Asensio, Dani Olmo, Gavi, Carlos Soler en Alvaro Morata elk één doelpunt scoorden.

Groep F Puntentabel

In tegenstelling tot Groep E, die gek was, was Groep F somber. De eer gaat echter naar Marokko, dat de finalisten van 2018, Kroatië, frustreerde door hun campagne met een gelijkspel te beginnen. Er werden diverse gouden kansen gecreëerd, maar zoals uit de score blijkt, werden deze niet benut.

België, het tweede team ter wereld, had het geluk een nederlaag tegen Canada te voorkomen dankzij doelman Thibaut Courtois die een vroege penalty van Alphonso Davies redde.

Michy Batshuayi scoorde vervolgens in de 44e minuut met een linkervoetfinish. Canada versloeg België, maar een doelpunt in de eerste helft bleek het verschil.

top video’s

• Prithviraj Sukumaran over zijn film ‘Salaar’, zijn botsing met ‘Dunki’ en zijn vergelijking met Prabhas-EXCLUSIEF

• Salman-Abishek knuffel gaat viraal | SRK & Rajamouli genoemd op Variety500-lijst | Sobhita, Ram Charan in nieuwe advertentie

• ‘Fast & Furious’-ster Vin Diesel beschuldigd van seksuele intimidatie in de rechtszaak tegen zijn voormalige assistent

• Mijn eerlijke DUNKI-recensie Is dit DDLJ deel 2? Ik heb Ramesh beoordeeld

• Ajay Devgn en Rohit Shetty bespreken vriendschap, films, nepotisme en familie op koffie met Karan S8

• Met deze overwinning verzamelde België vier punten en eindigde als koploper van hun groep, voor Kroatië en Marokko die respectievelijk tweede en derde staan ​​met elk één punt.