Sochaux schoot een prima schot door te winnen in Le Havre in Ligue 2

Met het uitstel van de ontmoetingen van AC Ajaccio, in Amiens en Paris FC op het veld van Duinkerken, hebben Le Havre, 6e in de tabel, en Sochaux, met een punt voorsprong op de Noormannen bij de aftrap, een kans op de gelijkmaker. tijdelijk het gat met de top 3 verkleinen. Ze deden dit tijdens de open wedstrijd, die zaterdag werd gewonnen door Sochaux (1-0), waarbij twee teams ernaar uitkeken om door te gaan en de wedstrijd te maken.

Bij de rust weerspiegelde een doelpuntloos gelijkspel de kwaliteit van het debat niet. Kop Boutaïb (8e) en Alioui (12e), Baldé face-to-face nederlaag tegen Jeannin (298e), bij HAC, en verliezen van een uitstekende Ndiaye (31) of zijn close aanval (35e) ), bij Sochaux, had moeten zijn veegde de teller van een van de twee teams.

Wij zijn vanaf het begin beslissend

Le Havre bleef drukken met een kopbal van Isaac Touré (49) en KO van Alexandre Bonnet (59), maar het was Sochaux, eindelijk effectief, die de meeting opende. Na balbezit gooide Weissbeck Kitala door het midden. Aanvaller Doubiste, zwaar geblesseerd in augustus 2020, misleidde Gorgelin met een schot vanaf links, een minuut nadat hij in de wedstrijd was gekomen (0-1, 65).

Matig en geïnspireerd, heeft Havre tijdens hun moeilijke minuten laten zien hun eigen spel te spelen in het Océane Stadium en kansen te creëren vanwege, en dit zal zeker een cruciale weerspiegeling zijn in de transferperiode, het gebrek aan percussie in de aanval. Le Havre werd begin augustus op zijn gazon geslagen door Paris FC (1-2), half december door AC Ajaccio (0-1), en viel terug op zijn gazon tegen directe kanshebbers voor een plaats in de top 5. De Noormannen, die op de laatste dag (3-2) op een mooie overwinning bleven in Auxerre, noteerden tijd en kwamen vast te zitten in de tabel.

Sochaux, die twee gelijke spelen vasthield, heroverde hun kleuren in Normandië en blijft in de race voor de play-offs en rechtdoor naar de Ligue 1.