Robert Lewandowski – 1:6! Klap alsjeblieft met Polen in Nations League vs België – SOCCER INTERNATIONAL

Het begon allemaal heel goed…

Robert Lewandowski, 33, poseert voor een foto tijdens hun Nations League-wedstrijd tegen Polen in België. Maar uiteindelijk is er een 1:6 slagman!

De tot verandering bereide Bayern-spits zet Polen op voorsprong (28e). Na een schitterende ontvangst stuurde hij de bal van zes meter lang langs doelman Mignolet het net in.

00:42

Klopp maakt PK aan het lachen
“Hij ziet er zo goed uit!”

Bron: IMAGE

Maar het antwoord kwam snel: Maar Axel Witsel (33) van Dortmund maakte de gelijkmaker (42e). Na rust werd het bitterzoet: Kevin de Bruyne (59), Leandro Trossard (73/80), Leander Dendoncker (83) en Loïs Openda (90+3) zorgden voor een klein schietfestival.

Tegen Polen, dat in de tweede helft underground speelde.

Lewandowski werd na 69 minuten gewisseld en rustte uit voor de komende wedstrijden tegen Nederland en opnieuw België. Dus moest hij toekijken en kijken naar de meeste Belgische goals.

Eerst scoort hij, dan vertrekt hij, dan verliest hij…

Het duidelijk superieure België herstelde zich van een 4-1 nederlaag tegen Nederland afgelopen vrijdag. Nederland won ook hun tweede wedstrijd en won met 2-1 (0-0) in Wales.