Met 4-1 verliezen bij PSG: Club Brugge verlaat het Europese voetballandschap

De koude douche komt bijna voor de warming-up in het Parc des Princes in Parijs. Kylian Mbappé versloeg Brugge echt met zijn eerste twee goals in de 2de en 3de minuut. En toen Lionel Messi in de 38e minuut met 3-0 scoorde, telden de bezoekers uit Brussel.

De troostgoal van Mats Rits in de 68e minuut hielp ook niet mee. Tot overmaat van ramp kreeg de club een kwartier voor het laatste fluitsignaal een penalty toegewezen toen Van der Brembt zich in het strafschopgebied met Messi bemoeide. Degenen die worden geschonden, nemen hun eigen straf.