Man Utd ster Paul Pogba hints op Juventus transfer na Frankrijk verslaan België | Voetbal | Sport

Manchester United-ster Paul Pogba heeft toegegeven dat hij contact houdt met zijn oude Juventus-teamgenoten als een hint dat hij zou kunnen terugkeren naar Turijn wanneer zijn huidige contract afloopt.

De 28-jarige zit in de laatste 12 maanden van zijn contract op Old Trafford en er gaan geruchten over zijn toekomst.

United wil hun stermiddenvelder behouden omdat ze een team willen bouwen dat in staat is om de Premier League-titel te veroveren.

Maar nadat hij Frankrijk hielp om België met 3-2 te verslaan om de Nations League-finale te bereiken, geeft Pogba toe dat zijn toekomst weg zou kunnen blijven van United.

Hij zei: “ik hou van Turijn! [laughs] Ik spreek altijd met voormalige Juve-teamgenoten zoals Dybala.

“Ik ben nu in Manchester, ik heb een contract tot juni vorig jaar, laten we eens kijken. Ik wil het seizoen op het beste niveau afsluiten – dan zullen we zien.”

Pogba was op zijn best toen hij Frankrijk hielp zich voor te bereiden op hun Nations League-finale met Spanje, dat woensdagavond Italië versloeg.

Frankrijk bereikte de finale op dramatische wijze door een achterstand van twee doelpunten weg te werken.

Het doelpunt van Karim Benzema en de penalty van Kylian Mbappé maakten de gelijkmaker in het Juventus Stadium nadat Yannic Carrasco en Romelu Lukaku de ploeg van Roberto Martinez op voorsprong brachten.

Lukaku dacht dat hij de wedstrijd voor België had gewonnen met een volley in de 89e minuut, maar zijn poging werd afgekeurd wegens buitenspel.

Het stelde Theo Hernandez in staat een minuut later vanaf 20 yards te scoren om Les Blues door te sturen.

“We begonnen heel goed, 25 minuten kwaliteit met de bal, daarna waren ze met hun spelers erg goed in de tegenaanval”, voegde Pogba eraan toe.

“We gingen naar beneden en we kregen heel snel twee doelpunten tegen, stopten met spelen met de bal.

In de tweede helft was het weer een wedstrijd, we speelden vanuit Frankrijk heel goed.”

Frankrijk neemt het op tegen Spanje in de finale van zondag in San Siro (7:45 KO’s).

“De realiteit is dat Spanje heeft gewonnen, dus we zullen met ze spelen”, legde Pogba uit.

“Het was een heel goede wedstrijd. Ik ben blij met het spel dat we speelden, de tweede helft was heel goed.”