Liverpool nieuws en transfer samenvatting – Kylian Mbappe ‘deal’, Christopher Nkunku update, Rafael Leao interesse

Liverpool-fans reageren na het instorten van de Champions League van Manchester City

Liverpool treft Real Madrid in de finale van de Champions League 2021-22 na twee dramatische halve finales.

Nadat de Reds tegen Villarreal hun angsten hadden overwonnen en in totaal met 5-2 wonnen, was het woensdag de beurt aan Manchester City en Madrid, waarbij de Premier League-ploeg een 4-3 voorsprong had na de heenwedstrijd.

City leek ook op koers voor de finale, want de staking van Riyad Mahrez bezorgde hen een voorsprong van twee doelpunten. Los Blancos maakte echter een geweldige comeback in de blessuretijd, toen Rodrygo’s tweehonkslag in de 90e minuut de wedstrijd in extra tijd bracht, voordat een penalty van Karim Benzema Carlo Ancelotti’s kant doorstuurde.

De finale zal een herhaling zijn van de clash van 2018 tussen Liverpool en Real, die Real met 3-1 won na een brace van Gareth Bale en een keepersmisser van Loris Karius.

De huidige versie van Liverpool is echter een ander voorstel en zij zullen de favorieten zijn wanneer de twee teams elkaar ontmoeten in Parijs.

Liverpool-fans waren natuurlijk vastgelijmd aan de actie, en velen stonden versteld van de laatste comeback van Madrid en de ongelooflijke ineenstorting van City.

MEER HIER.

MADRID, SPANJE – MEI 04: Manchester City-spelers kijken teleurgesteld na verlies van Real Madrid in de UEFA Champions League Halve Finale-wedstrijd in het Santiago Bernabeu-stadion op 4 mei 2022 in Madrid, Spanje. Los Merengues bereikte de finale met een totale overwinning van 6-5 na het verslaan van Man City met 3-1 in dramatische extra tijd (Foto door Burak Akbulut/Anadolu Agency via Getty Images)