Hoogtepunten Olympische Spelen Tokyo 2020: India verliest in halve finales van België, maar slaagt er niet in de finale herenhockey te bereiken

3 augustus 2021 07:59 IST

De derde helft begint… België begint de wedstrijd te controleren. HIER BEGINNEN WE!

3 augustus 2021 07:55 IST

India kende een nerveuze start en kreeg al vroeg in de wedstrijd een penalty tegen. Felix Denayer stuurde de bal de doelcirkel in en de bal werd van richting veranderd door Rupinder Singh. Hoewel Alexander Hendrickx op dat moment niet op het veld stond, greep Luick Luypaert de kans en scoorde een vroeg doelpunt voor België.

Het kostte India negen minuten om gelijk te maken toen Harmanpreet Singh een krachtig schot langs de Belgische doelman Vincent Vanasch schoot nadat de wereldkampioen een strafcorner had genomen. Twee minuten later passeerde Amit Rohitdas de bal naar Mandeep Singh in de cirkel, en de Indiase aanvaller vuurde een krachtig schot in het net om India op voorsprong te zetten.

Maar België kwam sterk terug in de tweede helft en verdiende binnen enkele minuten vier strafcorners. Hendrickx scoorde zijn twaalfde doelpunt van de Olympische Spelen vanuit een strafcorner, waardoor het spel weer op niveau kwam, en beide teams scoorden elk twee doelpunten in de eerste helft.

3 augustus 2021 07:48 IST

Tokio 2020: India 2-2 België in eerste ronde halve finales herenhockey. Eerste helft van België, dat is alles. Maar het goede voor India is dat de stand gelijk is. Nog beter: de wereldkampioen lijkt sterk afhankelijk te zijn van pc om doelpunten te maken. India zag er creatiever uit met de bal en natuurlijk in de cirkel. Als ze België in de tweede helft uit een korte corner weten te houden, kan het duel nog eens omslaan.

3 augustus 2021 07:47 IST

MISLUKKING! Harmanpreet Singh slaagde er in de slotminuten van de tweede helft niet in een strafschop om te zetten.

3 augustus 2021 07:46 IST

KANS! Dilpreet kreeg de bal, maar hij kon het schot niet wegbrengen. Geeft het door aan Shamsher, die probeert af te tappen. India krijgt een strafcorner toegewezen. Kunnen ze scoren?

3 augustus 2021 07:43 IST

PC’s! Het schot van Alexander Hendrickx werd geblokt door Amit Rohitdas, maar er volgde nog een strafcorner. De 2e PC-corner werd afgelast omdat dit als gevaarlijk spel werd beschouwd.

3 augustus 2021 07:42 IST

PC’s! België kreeg opnieuw een strafcorner nadat de Indiase ploeg wat verdedigingskracht verloor.

3 augustus 2021 07:39 IST

Mandeep zei dat hij werd teruggeduwd. Hij had om een ​​verwijzing gevraagd. Krijgt India een pc? Is er enige druk op Mandeep of staat hij op het punt af te treden? India verloor zijn referentiepunt.

3 augustus 2021 07:36 IST

KANS! Mandeep stuurt de bal de cirkel in en Nilkanta mist hem. Dat is een enorme kans.

3 augustus 2021 07:34 IST

India vertraagt ​​nu omdat de score gelijk is. Ook België probeerde het balbezit te domineren.

3 augustus 2021 07:31 IST

PC’s! Opnieuw een strafcorner voor België, omdat de voet van Hardik Singh de bal raakt. Alexander Hendrickx staat op het veld. SCORE!

Deze zal gebeuren. India kreeg vroeg in de tweede helft vier strafcorners tegen en er moest iets gebeuren. Het gebeurt. België maakte gelijk.

3 augustus 2021 07:28 IST

PC’s! leidt naar pc! leidt naar pc! De rebound stuiterde over de lat, België zorgde voor chaos. Goed verdedigd door Amit Rohitdas.

3 augustus 2021 07:27 IST

PC’s! België kreeg een strafcorner toegekend toen Thomas Briels door de cirkel brak en de bal naar de voeten van Vivek Sagar Prasad mikte.

3 augustus 2021 07:22 IST

Het 2e kwartaal begint… België wankelt. Kan India de voorsprong vasthouden?

3 augustus 2021 07:21 IST

Aan het einde van de eerste helft stond India één doelpunt voor, ook al scoorde België het eerste doelpunt pas in de 2e minuut.

Het was een briljante eerste innings voor India. België begon sneller en met een vroege openingstreffer. Maar na ongeveer vijf minuten nam India het over. Toen deed Harmanpreet het. Toen deed Mandeep het. India met het eerste schot in deze halve finale.

3 augustus 2021 07:20 IST

Goed verdedigd door Amit Rohitdas toen België de cirkel binnendrong, een gevaarlijk gebied. Kalme en kalme verdediging.

3 augustus 2021 07:18 IST

PC naar India! De dragflick van Rupinder Pal Singh werd gered door Vincent Vanasch. Fantastische redding.

3 augustus 2021 07:13 IST

GOALLL! De omgekeerde slag van Mandeep Singh komt binnen en India staat nu aan de leiding! Amit Rohitdas gaf de bal naar hem door, hij ving hem goed op en schoot een tomahawkschot in het doel.

België vroeg om een ​​verwijzing dat de bal de back stick raakte. NEE! DOEL GAAT! Twee doelpunten in twee! India kwam binnen twee minuten op voorsprong en Mandeep Singh scoorde een velddoelpunt met een briljante omgekeerde beweging. België koos voor een herziening om de achterstick te bemachtigen, maar het doelpunt bleef staan.

3 augustus 2021 07:11 IST

DOEL! Harmanpreet maakte gelijk met een krachtige sleepbeweging, dwars door de benen van de verdediger van de tegenstander. India speelde PC voor PC tegen België. Na het missen van de eerste kans maakte India geen fout in de tweede poging, waarbij Harmanpreet Singh haar vijfde doelpunt van het toernooi scoorde.

3 augustus 2021 07:10 IST

PC NAAR INDIA! In de strafcorner van India probeerde India de tomahawk-techniek, maar Vivek kon de bal niet stoppen. andere pc’s.

3 augustus 2021 07:09 IST

Amit Rohitdas stuurt de bal het aanvalsgebied in. Gurjant vroeg om een ​​verwijzing en zei dat de bal de stick van de Belgische verdediger Arthur Van Doren raakte en het been van Gurant raakte.

India krijgt pc’s!

3 augustus 2021 07:07 IST

Arthur Van Doren verontrustte de Indiase verdediging met lange ballen binnen de cirkel. België valt aan.

3 augustus 2021 07:05 IST

“Heb ik nu je aandacht?” Er was geen Alexander Hendrickx op het veld en Luypaert nam de leiding over bij PC. Geweldige flick-drag, geweldige techniek.

België had gedaan wat India met Groot-Brittannië deed: een vroege voorsprong nemen. België kwam naar voren als een solide defensieve eenheid. Rust zou nu het sleutelwoord voor India moeten zijn.

3 augustus 2021 07:02 IST

PC naar België! Felix Denayer stuurde de bal de cirkel in, en de voet van Rupinder Singh weerspiegelde de bal.

GOALLL! Luypaert heeft het gedaan!

3 augustus 2021 07:01 IST

KANS! Vroege vrije trap voor Hardik Singh, die doordrong maar de blauwe speler niet voor doel kon vinden. Goed begin