Guillaume Bagou: “Ik heb een truc gemist” – Nieuws

Guillaume Bagou vond dat het feest te vroeg eindigde. 35’30 “rennen voor Junior, vechten 47 minuten voor vrouwen,”het is te weinig voor het Franse kampioenschap, één ronde verloren“, sorry voor de komst van leden van de Charvieu-Chavagneux IC naar DirectVelo, na de 6e plaats.

Ook de race om de winnaar van de Coupe de France begon slecht. “De scheidsrechter waarschuwde niet dat de start zou beginnen met het fluitsignaal en we wachtten allemaal op groen licht. Ik kwam over de streep rond de 20e plaats. Ik ben gewend om een ​​goede start te maken, daar kom ik tijd te kort en moet ik een klimwedstrijd doen“In de modder van Liévin profiteerde hij van zijn kwaliteiten als loper, waardoor hij 2e werd in Pierric.”Bij hardlopen draag ik veel mensen, ik ren twee keer zo snel als mijn tegenstander. Het was een heel fysieke reis. Er is een technisch deel, maar er is maar één eigenaardigheid en uiteindelijk is het vrij eenvoudig. Dit is het zwaarste circuit van het seizoen. In het tweede deel moet je alles te voet doen, wat het racen zo moeilijk maakt“.

“IK ACCEPTEER DEZE NIET-SELECTIE”

Na twee van de drie ronden lag hij nog als vijftiende. “De renner voor me viel op de helling, het blokkeerde me en zo ontstond het gat. Toen ik terugkeerde naar de vijfde plaats, had ik geen vierde in het vizier. Ik nam 5-6 plaatsen in elke ronde en in de finish verloor ik één ronde“, hij voegde toe.

De 17-jarige is gekomen om te winnen. “Het was waarschijnlijk mijn laatste race van het seizoen en dat is wat ik heb gewonnen. Ik heb onlangs een paar races in België gereden waar ik niet erg goed was. Aan de andere kant deed ik vorige week een cross-regionaal waar ik een goede prestatie had. het gevoel dat ik blij ben met mijn vorm, ik ben echt goed“De man die deze winter drie opties heeft voor het Franse team, weet nog niet of hij geselecteerd wordt voor de WK-ronde in Flamanville.”Ik zal kijken of ik geselecteerd word. Ik had niet geselecteerd moeten worden voor het WK. Ik had goede resultaten moeten behalen op de WK-rondes in Dendermonde en Namen, maar dat gebeurde niet en ik accepteerde deze niet-selectie“.

Rob Kardashian

"Certified introvert. Devoted internet fanatic. Subtly charming troublemaker. Thinker."

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.