Dames: Hudson vierde in Diamond League-finale in Brussel | België

Kitaguchi en Vilagos bereikten hun beste afstanden bij respectievelijk de zesde en laatste poging, Hudson bereikte zijn beste afstand met de tweede worp en in zijn twee resterende geldige pogingen bleef hij onder de 61 meter. De Neder-Oostenrijker was nog steeds “helemaal tevreden” met zijn prestatie. Het niveau was vandaag erg hoog”, zei de 28-jarige, die teleurgesteld was over zijn twintigste plaats op de Olympische Spelen.

Ook hun coach was tevreden. “Het was een heel goede prestatie aan het einde van het seizoen. Het is jammer dat we 10 centimeter voor het podium eindigden”, aldus Gregor Högler, die het seizoen positief afsloot – vooral als gevolg van de nieuwe Europese titel. “

Speerwerpen voor dames _Apafeed

Wij hebben dit nieuws voor u samengevat, zodat u het snel kunt lezen. Bent u geïnteresseerd in het nieuws, dan kunt u hier de volledige tekst lezen. Lees meer:

/ 🏆 15e gerangschikt op AT

Oostenrijk Laatste nieuws, Oostenrijk Headlines

Soortgelijk nieuws:U kunt ook soortgelijk nieuws als dit lezen dat we uit andere nieuwsbronnen verzamelen.

Sinner gaf Fritz geen kans in de US Open-finaleVóór de US Open kreeg Jannik Sinner te maken met dopingbeschuldigingen; zondag versloeg de Italiaan Taylor Fritz (VS) met 6:3, 6:4, 7:5 in de finale.
Herkomst: Today_at – 🏆 2. / 98 Lees verder”

Ronaldo verloor 1:4 in de finale, belachelijk gemaakt door zijn eigen teamgenotenCristiano Ronaldo verloor duidelijk de Saoedische Super Cup en verliet al snel het stadion zonder zilveren medaille. Het gebaar van zijn teamgenoten die het net vangen.

Finale! DEZE realityster won Legends JungleIn de jungle strijden drie beroemdheden in de finale om de kroon. Een spannende eindproef bepaalt wie de winnaar is.

Sinner won een spannende US Open-finale – Fritz verloorNa de Australian Open won Jannik Sinner ook de titel op de US Open. De Zuid-Tirool vervulde zondag zijn rol als favoriet en versloeg in de finale de Amerikaan Taylor Fritz in 2:16 uur met 6:3.6:4.7:5.
Herkomst: Vorarlberg – 🏆 13. / 51 Lees verder”

Vienna Vikings na hun 47:31 overwinning op Parijs in de ELF-finaleNa zo’n aanvallend spektakel van twee jaar geleden staan ​​de Vienna Vikings in de finale van de European Football League (ELF). Het team van hoofdcoach Chris Calaycay won zaterdag de halve finale tegen de Paris Musketiers in de Weense Generali Arena voor bijna 11.000 fans in een tijd van 47:31 (21:6).
Herkomst: noen_online – 🏆 15. / 51 Lees verder”

Götterklang ontmoet Donaugold: “The Greatest Showman” voor de finaleGötterklang inspireerde Donaugold met “Never Enough” uit “The Greatest Showmen” en andere geweldige muziek.