Charlie XCX annuleert show na verlies van zijn stem | Nieuws

Charli XCX heeft shows in België en Nederland geannuleerd na het verlies van haar stem.

De 29-jarige zanger ging naar sociale media om zijn fans op de hoogte te stellen van de annulering en verontschuldigde zich bij hen voor zijn teleurstelling.

Charli schreef op Twitter: “Lieve engelen,

“Ik ben erg verdrietig om je te vertellen dat ik mijn shows in Brussel en Utrecht vandaag en morgen moest annuleren. Ik verloor mijn stem volledig en ondanks het proberen van vele technieken om hem nieuw leven in te blazen, kwam hij niet terug. Ik stond op doktersbevel om te vertrekken vocale en fysieke rust in de hoop dat mijn stem zo snel mogelijk terugkeert Ik wou dat er een manier was waarop ik voor jullie kon optreden, maar zingen is op dit moment absoluut onmogelijk en de uitvoering is te fysiek om aan te kunnen terwijl mijn klieren branden en hebben pijn. (sic)”

Ook beloofde de ‘Break the Rules’-zanger de fans de komende dagen en weken te voorzien van het laatste nieuws over zijn gezondheid.

Haar bericht ging verder: “Het spijt me je te moeten teleurstellen, echt waar. Ik kijk erg uit naar de volgende twee shows in Europa.

“Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn vorderingen en hopelijk zal ik met rust en de juiste medicatie weer fit zijn.

“Je ticketaanbieder zal binnenkort contact met je opnemen met informatie over een terugbetaling.

“Veel liefs en excuses

“Charli x (sic)”

Ondertussen is de popster eerder open geweest over haar ervaringen met touren en geeft ze toe dat ze vaak ongezond eet tijdens het reizen.

Charli legt uit: “Thuizen zijn nu overal. Het is overal en niet overal. Het ergste van toeren is waarschijnlijk wanneer je elke dag pizza eet. Eigenlijk is het niet zo erg, ik vind het leuk, maar technisch gezien is het slecht.”

Kim Kardashian

"Valt vaak naar beneden. Algemene tv-fan. Ongeneeslijke zombie-fan. Subtiel charmante probleemoplosser. Amateur-ontdekkingsreiziger."

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.