België versus Marokko, WK-hoogtepunten: de selectie van Ziyech verbijstert de Rode Duivels

Volg hier alle updates:

27 november 2022 20:46 IST

Live uitslagen en updates FIFA Wereldbeker 2022: Marokko neemt de eerste plaats in Groep F in na overwinning op België

“We moeten het resultaat begrijpen”, zei de Belgische bondscoach Roberto Martinez na de wedstrijd. Abdelhamid Sabiri scoorde het eerste doelpunt van Marokko uit een directe vrije trap op het WK. Bovendien was Sabiri’s opener ook het eerste directe vrije trapdoelpunt dat door welk land dan ook werd gescoord op de FIFA Wereldbeker 2022. Met de overwinning schoof Marokko op naar de eerste plaats in Groep F op de FIFA Wereldbeker.

27 november 2022 20:29 IST

Laatste nieuws over het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 2022: het is voorbij! Marokko verrast België

Doelpunten van Zakaria Aboukhlal en Abdelhamid Sabiri zorgden voor de schitterende overwinning van Marokko op België op het grootste podium uit de geschiedenis: het WK. De Belgische nationale ploeg onder leiding van Roberto Martinez is in het Al Thumama Stadion verslagen door het Afrikaanse land. België, tweede op de wereldranglijst op de FIFA-ranglijst, is vervroegde deelname aan de laatste 16 van het WK in Qatar ontzegd.

27 november 2022 20:25 IST

België versus Marokko LIVE Updates, FIFA Wereldbeker 2022: DOEL voor Marokko!

DOEL! Wie had dat gedacht? Er had zich opnieuw een grote nederlaag voorgedaan. Zakaria Aboukhlal scoort het tweede doelpunt voor Marokko terwijl België zich voorbereidt op zijn eerste nederlaag op het WK 2022. Een prachtige pass van Hakim Ziyech en een dodelijke aanval van Aboukhlal!

27 november 2022 20:23 IWST IST

LIVE Updates België vs Marokko, FIFA Wereldkampioenschap 2022: Rode Duivels hebben maar 5 minuten!

Marokko heeft zijn eerste bocht in blessuretijd gewonnen. Ze zullen er de tijd voor nemen. België heeft voorkomen dat Marokko opnieuw een scoringskans creëerde. De Rode Duivels gingen snel in de tegenaanval! We hebben vijf minuten extra tijd.

27 november 2022 20:19 IST

LIVE updates België vs Marokko, FIFA Wereldkampioenschap 2022: Kan Lukaku de Rode Duivels redden?

Steraanvaller Romelu Lukaku leidde de aanval van de Rode Duivels nadat hij Meunier verving. De Rode Duivels kregen 3 minuten extra tijd om de gelijkmaker te scoren. Kan België laat terugkomen in de wedstrijd tegen Marokko in Qatar?

27 november 2022, 20:15 WIB IST

België vs Marokko LIVE updates, FIFA Wereldkampioenschap 2022: Rode Duivels moeten wakker worden!

Marokko had de openingstreffer gescoord en de Rode Duivels moesten in de laatste 10 minuten van de wedstrijd terugkomen. Het doelpunt van Sabiri in de 74e minuut zorgde voor het verschil in het Al Thumama Stadion. Het België van Roberto Martinez heeft doelpunten nodig, ze hebben ze snel nodig!

27 november 2022 20:07 IST

FIFA Wereldbeker 2022, België vs Marokko LIVE update: DOEL! België staat opnieuw versteld!

Onvergetelijk doelpunt voor Marokko! Nadat hun doelpunt door de VAR werd afgekeurd, wist Marokko in de tweede helft opnieuw te scoren. Abdelhamid Sabiri wist Thibaut Courtois te verschalken met een slimme vrije trap. Fout van de doelman? Marokko moet achterin briljant presteren om een ​​schitterende overwinning op de Rode Duivels veilig te stellen.

27 november 2022, 20:00 WIB IST

FIFA Wereldbeker 2022, België vs Marokko LIVE: Briljant schot van Mertens!

De ster van de Rode Duivels heeft een schot op doel gelost. De voormalig Napoli-ster vuurde een schot recht op Munir af. Hij bevond zich in de juiste positie om de doelpuntpoging van Mertens te dwarsbomen. Achraf Hakimi is vervangen nadat Marokko een dubbele wissel had doorgevoerd.

27 november 2022, 19:56 IWST IST

FIFA Wereldbeker 2022, LIVE Score België vs Marokko: tijd om je benen op te frissen!

De ene ster vervangt de andere! Dries Mertens van Galatasaray is binnengekomen en vervangt Real Madrid-ster Eden Hazard. Hazard’s optreden vanavond was zeer wisselend. Twee Belgische wissels zagen Youri Tielemans naast Mertens het veld betreden.

27 november 2022, 19:52 WIB IST

FIFA Wereldbeker 2022, België versus Marokko LIVE: van dichtbij Soufiane Boufal!

De FIFA WK-kwalificerende sterspeler scoorde een prachtig doelpunt, maar zijn schot ging naast. De doelman had het moeilijk toen Soufiane Boufal zich kenbaar maakte.

27 november 2022, 19:48 WIB IST

België vs Marokko, Live score en updates: Klassieke Hazard, krijgt een hoekschop!

Een schitterend schot van de Real Madrid-ster, maar zijn schot werd geblokt door de doelman van de tegenstander. Opnieuw een corner voor de Rode Duivels. Een helder begin van de tweede helft toen beide teams uitkeken naar de allerbelangrijkste opener in Qatar. Wie scoort het eerste doelpunt?

27 november 2022, 19:42 IWST IST

België vs Marokko, FIFA Wereldbeker 2022 live scores en updates: Ziyech klaar om te scoren!

Opnieuw een linksbenig curlingschot van de Chelsea-ster en dat was het eerste schot van Marokko op doel. Een simpele redding voor Real Madrid-ster Thibaut Courtois. De Belgische verdediger zette een tegenaanval in voor de Rode Duivels nadat het eerste schot van Marokko op doel viel.

27 november 2022, 19:39 IWST IST

Marokko versus België, FIFA Wereldbeker 2022 LIVE Score: 2e ronde onderweg!

Zijn we op weg naar een nieuwe gelijkspel? Toen de tweede helft begon, hadden beide teams nog 45 minuten om de uitkomst van de wedstrijd te veranderen. Eden Hazard’s eerste aanraking van de bal werd met luid gejoel onthaald door de Marokkaanse fans in het Al Thumama Stadion.

27 november 2022 19:22 IWST IST

Marokko versus België, FIFA Wereldbeker 2022 LIVE Score: GEEN DOELSTELLINGEN en het is tijd voor rust!

Wat is dit voor drama! De verbluffende treffer van Hakim Ziyech werd na zorgvuldig onderzoek door wedstrijdofficials door de VAR afgekeurd. En daarmee de rust in het Al Thumama Stadion! De vrije trap van Ziyech was de laatste trap van de wedstrijd toen Marokko en België tijdens de rust een doelpuntloos gelijkspel speelden in Qatar.

27 november 2022, 19:19 IWST IST

Marokko versus België, WK 2022 livescore: Hakim Ziyech! Uitzonderlijk!

DOEL! Hakim Ziyech verbaasde de Rode Duivels met een verbluffende treffer. Een doelpunt uit een vrije trap, dat had het antwoord van België moeten zijn. De Chelsea-ster krulde een schot en Courtois werd verslagen. Marokko blinkt uit! Wacht, een mogelijke VAR-controle is onderweg!

27 november 2022, 19:15 WIB IST

Marokko vs België, WK 2022 Live Score: Totale dominantie in termen van balbezit!

Onzorgvuldige voorzet van Michy Batshuayi, maar België heeft nog steeds de bal. Sterker nog, de Rode Duivels domineerden het balbezit in de eerste helft. De Rode Duivels controleerden de bal tot 68,9% in de eerste 42 minuten van de wedstrijd. Het is echter niet gelukt om scoringskansen te creëren.

27 november 2022, 19:10 WIB IST

Marokko versus België, livescore WK 2022: wat een kans voor Hakimi!

Zweven! De ster van Paris Saint Germain (PSG) kreeg een gouden kans om de score voor zijn team te openen. Zijn schot was echter teleurstellend. Nog steeds een doelpuntloos gelijkspel en België zet nu een tegenaanval in.

27 november 2022, 19:01 WIB IST

Marokko versus België, FIFA Wereldbeker 2022 LIVE Score: eerste kaart van de wedstrijd!

Gele kaart! Amadou Ba Zeund Georges Mvom Onana krijgt een gele kaart van de scheidsrechter. Marokko reageerde goed nadat België al vroeg de wedstrijd domineerde. Toen de wedstrijd de 30e minuut inging, was de score nog steeds gelijk.

27 november 2022, 18:43 WIB IST

Marokko versus België, FIFA Wereldbeker 2022 LIVE Score: Kevin De Bryune scoort één doelpunt!

Twee broers Eden Hazard en Thorgan Hazard werken samen voor de Rode Duivels. Man City-spelmaker Kevin De Bryune is klaar om een ​​vrije trap te nemen vanuit een doelpuntmakende positie. Er ontstond een kleine vertraging doordat de scheidsrechter een vroege waarschuwing gaf aan de Marokkaanse verdedigers. België slaagde erin de bal te recyclen nadat de voorzet door de verdedigers was weggewerkt. België 0-0 Marokko na 12 minuten.

27 november 2022 18:38 IWST IST

België vs Marokko, Live score en updates FIFA World Cup 2022: Close van Michy Batshuayi!

Hij scoorde bijna de openingstreffer voor de Rode Duivels. Aanvaller Michy Batshuayi dwong Yassine Bounou in de eerste zes minuten tot een vroege redding. België heeft nog steeds de bal.

27 november 2022, 18:36 IWST IST

België versus Marokko, LIVE-updates voor het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 2022: Hazard ziet er geweldig uit!

België begon op indrukwekkende wijze aan de wedstrijd in Groep F tegen Marokko op het WK voetbal. Beide ploegen genoten van een vruchtbare eerste vijf minuten. Wie scoort het openingsdoelpunt?

27 november 2022 18:26 IWST IST

België versus Marokko, FIFA Wereldbeker 2022 LIVE-updates: volkslied binnenkort beschikbaar!

België is het twaalfde land dat vijftig keer op het WK voetbal heeft gespeeld. Alleen Engeland en Spanje hebben nederlagen geleden tijdens hun 50e WK-optreden. We zijn nog maar een paar minuten verwijderd van de aftrap. Binnenkort klinkt het volkslied!

27 november 2022, 18:15 WIB IST

België vs Marokko, FIFA Wereldbeker 2022 LIVE updates: Interessante feiten voor fans van de Rode Duivels!

Weet je dat? Het Belgische nationale team onder leiding van Eden Hazard heeft nog nooit een wedstrijd verloren tegen een Afrikaans land op het WK voetbal. De Europese reuzen hebben drie wedstrijden gewonnen en een gelijkspel veiliggesteld tegen het Afrikaanse land op het WK voetbal. Kan Marokko een einde maken aan de ongeslagen reeks van België?

27 november 2022, 18:05 WIB IST

België versus Marokko, FIFA Wereldkampioenschap 2022: een weinig bekende rivaliteit!

Potentiële kampioen België ontmoet Marokko op de FIFA Wereldbeker 2022 voor de tweede keer sinds de start van dit elitetoernooi. Weet je dat? Het was Marokko dat als overwinnaar uit de strijd kwam toen de twee teams tegenover elkaar stonden in een vriendschappelijke wedstrijd. Marokko versloeg de Rode Duivels in 2008 met 4-1. België won echter zijn laatste wedstrijd tegen Marokko op het WK voetbal. De Rode Duivels versloegen Marokko met 1-0 in de editie van 1994 van het hoofdtoernooi.

27 november 2022, 18:00 WIB IST

België versus Marokko, FIFA Wereldbeker 2022 LIVE: een blik op de met sterren bezaaide elf!

België: Thibaut Courtois, Timothy Castagne, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Thomas Meunier, Axel Witsel, Amadou Onana, Thorgan Hazard, Kevin De Bruyne, Eden Hazard (aanvoerder), Michy Batshuayi.

Marokko: Yassine Bounou, Achraf Hakimi, Noussair Mazraoui, Sofyan Amrabat, Nayef Aguerd, Romain Saiss (aanvoerder), Hakim Ziyech, Azzedine Ounahi, Selim Amallah, Soufiane Boufal, Youssef En-Nesyri.