België kwam van een achterstand om Polen te verslaan – Ghana Laatste voetbalnieuws, livescores, resultaten

Kevin de Bruyne behoort tot de top 10 van Belgische doelpuntenmakers met zijn 24e internationale doelpunt

België kwam van een achterstand om Polen te verslaan in de Nations League.

Robert Lewandowski zette Polen op voorsprong met meesterlijke controle en afwerking, zijn 76e internationale doelpunt, maar Axel Witsel maakte van buiten het strafschopgebied gelijk.

Kevin de Bruyne maakte er 2-1 van voordat Leandro Trossard tweemaal scoorde, waarvan de tweede een prachtige curlingaanval was.

Leander Dendoncker sloeg toe vanaf 30 yards en Lois Openda scoorde vier minuten nadat hij van de bank kwam voor zijn internationale debuut.

Het was de perfecte reactie voor de kant van Roberto Martinez, die in hun openingswedstrijd met 4-1 van Nederland verloor.

Nederland versloeg Wales met 2-1 in hun andere wedstrijd in Groep A4 en voerde de ranglijst aan met zes punten.

Statistieken voor live tekstmatch in de opstelling

Line-upBelgië

3-4-3 Vorming

12Mignolet19Dendoncker2Alderweireld5Vertonghen21Castagne6Witsel8Tielemans11Carrasco7De Bruyne23Batshuayi10E Hazard

12Mignolet19Dendoncker2Alderweireld5Vertonghen21CastagneVervangen door T Hazardop 85’minuten6WitselBesteld op 36 minutenGewisseld Faesat 85’minuten8Tielemans11Carrasco7De Bruyne Gesubstitueerd voor De Ketelaereat 75’minuten23Batshuayi Gesubstitueerd Opendaat 85’minuten10E Hazard Gesubstitueerd voor Trossardat 66’minuten

Vervanging

1Sels3Theate4Boyata9Openda13Casteels14Mertens15Meunier16T Hazard17Trossard18De Ketelaere20Vanaken22Faes

Polen

4-5-1 Vorming

22Dragowski16Gumny15Glik5Bednarek4Puchacz13Kaminski6Zurkowski10Krychowiak20Zielinski19Szymanski9Lewandowski

22Dragowski16Gumny15Glik5Bednarek4PuchaczGesubstitueerdBereszynskiat 45’min13KaminskiGesubstitueerdZalewskiat 81’min6Zurkowski10KrychowiakBinnen 14 minuten besteldVervanging door Szymanskiat 45’minuten20Zielinski19Szymanski Vervanging door Cashat 66’minuten9Lewandowski Vervanging door Bukat 69’minuten

Vervanging

1Szczesny2Cash3Wieteska7Buksa8Linetty11Swiderski12Skorupski14Klich17Szymanski18Bereszynski21Zalewski23Frankowski

Scheidsrechter:Ivan KruzliakWedstrijdstatistiekenThuisploegBelgiëUitploegBelgiëBezitThuis66%Uit34%Worker ShotsHome18Uit6Schot op doelHome11Uit2HoekschoppenHome7Uit1Home12Uit11Live TextPost update

Wedstrijd voorbij, België 6, Polen 1.

90’+3’Fulltime

Tweede helft voorbij, België 6, Polen 1.

90’+3’goalGoal!

Doelwit! België 6, Polen 1. Schot met rechts van Loïs Openda (België) vanaf de rechterkant van het zestienmetergebied in het midden van het doel. Op aangeven van Thorgan Hazard met een steekpass.

90’+2’Een update plaatsen

Inspanning mislukt. Schot met links van Matthew Cash (Polen) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied te hoog. Assist van Nicola Zalewski.

90’Een update plaatsen

Leander Dendoncker (België) krijgt een vrije trap op de aanvallende helft.

Overtreding van Szymon Zurkowski (Polen).

89’Een update plaatsen

Leandro Trossard (België) krijgt een vrije trap op de verdedigingshelft.

Overtreding van Damian Szymanski (Polen).

88’Een ​​update plaatsen

Poging geblokkeerd. schot met links van Adam Buksa (Polen) vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Assist van Nicola Zalewski.

87’Een update plaatsen

Inspanning mislukt. Schot met rechts van Nicola Zalewski (Polen) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel.

Overtreding van Youri Tielemans (België).

Adam Bukasa (Polen) krijgt een vrije trap op de verdedigingshelft.

85′ Vervanging

Vervanging, België. Los Openda vervangt Michy Batshuayi.

Vervanging, België. Wout Faes vervangt Axel Witsel.

Vervanging, België. Thorgan Hazard vervangt Timothy Castagne.

83’goalGoal!

Doelwit! België 5, Polen 1. Schot met rechts van Leander Dendoncker (België) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Assist van Youri Tielemans.

81’Vervanging

Vervanging, Polen. Nicola Zalewski vervangt Jakub Kaminski.

80’goalGoal!

Doelwit! België 4, Polen 1. Schot met rechts van Leandro Trossard (België) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Yannick Carrasco uit een corner.

80’Een update plaatsen

Hoek, België. Veroorzaakt door Damian Szymanski.

78’Een ​​update plaatsen

Overtreding van Charles De Ketelaere (België).

Pagina 1 van 6terugspoelenvorigeNavigeer naar volgende paginavolgendeNavigeer naar laatste paginavooruit

Bron: bbc.com