België kwam briljant terug met een 2-0 overwinning op Roemenië

Facebook

Pinterest

Wat is het

België zette zijn Euro 2024-campagne weer op de rails na een indrukwekkende 2-0 overwinning tegen Roemenië zaterdag, met doelpunten van Youri Tielemans en Kevin De Bruyne genoeg om de punten te pakken en Groep E wijd open te laten.

Romelu Lukaku was de architect van het eerste doelpunt van België en zette Tielemans perfect in om in de tweede minuut een schitterend schot vanuit het strafschopgebied binnen te schieten.

LEES OOK: Carlos Alcaraz verslaat Novak Djokovic en wint Wimbledon-titel in spannende finaleDe Bruyne kreeg kansen tijdens het prima optreden van België en verdubbelde de voorsprong met nog tien minuten te gaan toen hij een lange pass kreeg van doelman Koen Casteels en scoorde vanaf zeven meter.

Door het resultaat hebben alle vier de teams in Groep E drie punten voorsprong op de laatste wedstrijden van woensdag, wanneer België het opneemt tegen Oekraïne en Roemenië tegen Slowakije.