België 2-3 Frankrijk LIVE! Theo Hernandez-doelen – Nations League-resultaten, wedstrijdstreams en de laatste updates van vandaag

Frankrijk treft zondagavond een zwaargewicht gevecht met Spanje in de Nations League-finale van 2021 in Milaan.

Verdedigend wereldkampioen Didier Deschamps produceerde een epische wedstrijd om buurland België te verslaan in de laatste vier confrontatie in Turijn.

Theo Hernandez scoorde een doelpunt in de blessuretijd om de comeback van Frankrijk in de tweede helft te voltooien nadat Kylian Mbappé een nadrukkelijke penalty had omgezet na een vroege poging van Karim Benzema.

België stond bij de rust met 2-0 voor na twee snelle doelpunten van Yannick Carrasco en Romelu Lukaku, waarbij de Chelsea-spits ook zag dat een late poging wegens buitenspel werd afgekeurd.

Spanje maakte gisteravond een einde aan de ongeslagen reeks van 37 wedstrijden van Italië om hun definitieve plaats te bezegelen dankzij een brace van Ferran Torres.

Terwijl La Roja en Frankrijk het nu tegen elkaar opnemen in de finale van zondag, ontmoeten België en Italië elkaar in de race om de derde plaats, nadat ze in de zomer ook tegenover elkaar stonden in de kwartfinales van Euro 2020 in München.

Volg de België vs Frankrijk reactie met de LIVE Standard Sport blog hieronder!