Antoine Huby: “Ik heb geen excuses” – Nieuws

Antoine Huby verloor zijn prachtige driekleurige shirt en verliet Liévin zonder medaille om zijn nek na het Franse Espoirs Cyclocross Championship. “Teleurstellend natuurlijk, ik kwam daar helemaal niet voor deze plek? (zie de beoordeling)”, merkte de vertegenwoordiger van Cross Team Legendre bij aankomst op om DirectVelo. “Ik deed wat ik moest doen om te proberen te winnen. Ik had dagen zonder hem, dat is het spel. Het lichaam kan niet altijd 100% zijn. Ik heb alles gegeven, ik kan er geen spijt van krijgen.”“.

Deze zaterdag streed hij lange tijd om het podium, achter Romain Grégoire en in het gezelschap van Théo Thomas, voordat hij vast kwam te zitten in de voorlaatste ronde. “Ik ben gewoon op het blok. Het is een circuit waar je je niet kunt verstoppen. Als je niet gezond bent, betaalt het lichaam dat meteen contant terug“De aanstaande 21-jarige brak in september zijn rechterelleboog, maar hij verschuilt zich niet achter zijn pink.”Ik heb geen reden. Ik heb het net uit, meer kan ik niet zeggen“.

Breton groet zijn opvolger. “Ik weet niet of de titel van Grégoire een verrassing is. We weten dat hij een veldrit heeft gemaakt wat een goede voorbereiding is op de weg. Goed voor hem, bravo voor hem“Maar Antoine Huby gaf niet op.”Ik kom net uit een stage bij het team. Ik heb veel voorbereidingen getroffen voor het einde van het seizoen. We zullen ons best doen om te proberen naar het Wereldkampioenschap te gaan“.

Rob Kardashian

"Certified introvert. Devoted internet fanatic. Subtly charming troublemaker. Thinker."

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.